Αρωματοθεραπεία

και Ανθοιάματα Μπαχ
Αρωματοθεραπεία

Η Αρωματοθεραπεία έχει αμέτρητες εφαρμογές

Τα αιθέρια έλαια περικλείουν με έναν αλχημικό τρόπο την ουσία του άνθους του φυτού με πλήθος ευργετικών ιδιοτήτων και ευτυχώς στις μέρες μας και ερευνητικό έργο που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και βοηθά να μειώσουμε την πιθανότητα παρενεργειών κατά την χρήση.

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με φυσικά λάδια σε θεραπευτική μάλαξη αντανακλαστικών σημείων παλαμών και πελμάτων (ρεφλεξολογία) και σε συνδυασμό με λεμφική μάλαξη, κατά την αναζωογονητική θεραπεία προσώπου, μαζί με άλλες τεχνικές αντιγήρανσης, μάλαξη για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους, ή ακόμη σε ειδικούς χειρισμούς και τεχνικές του QAS σε βελονιστικά σημεία και στην πορεία μεσημβρινών στην ράχη κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Ανθοιάματα Μπαχ

Τα Ανθοιάματα Μπαχ λαμβάνονται από το στόμα και είναι ένα θαυμαστό έργο του ιατρού Ε. Μπαχ ο οποίος συνέλεξε με μια ειδική μέθοδο τα άνθη ορισμένων λουλουδιών και έφτιαξε τα θεραπευτικά του σκευάσματα διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα το οποίο συνδύαζεται εξαιρετικά τόσο με συμβατικές όσο και με εναλλακτικές θεραπείες.

Μπορούν να εξισορροπήσουν διάφορες ψυχικές και νοητικές καταστάσεις και έτσι υποβοηθώντας τη γενική κατάσταση υγείας του ατόμου σταδιακά διορθώνουν και σωματικά συμπτώματα.

Συνδυάζονται εξαιρετικά με το Βελονισμό και την Ομοιοπαθητική και άλλες θεραπευτικές μεθόδους.